Shiba Inu naar Dogecoin: 7 beste cryptocurrencies voor langetermijninvesteringen

Shiba Inu naar Dogecoin: 7 beste cryptocurrencies voor langetermijninvesteringen

Spread the love

De afgelopen jaren zijn particuliere en institutionele beleggers bereid te investeren in cryptocurrency voor zowel – op lange als op korte termijn – winst. Investeren in de cryptomarkt brengt echter zijn eigen risico’s en uitdagingen met zich mee.

De afgelopen jaren heeft de markt voor cryptocurrency, die zich nog in de beginfase bevindt, veel vaart gekregen en heeft het de aandacht van verschillende jonge Indiase investeerders getrokken. Tegenwoordig willen particuliere en institutionele beleggers graag in digitale valuta investeren voor zowel – op lange als op korte termijn – winst. Ongetwijfeld behoren crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum-blockchain tot de populaire cryptocurrencies waarvan de meeste mensen zich bewust zijn. Jonge investeerders, die bereid zijn te investeren in de crypto-industrie, weten niet waar ze moeten investeren. Net als de aandelenmarkt maken winst en verlies echter ook deel uit van de crypto-industrie en zijn onderhevig aan marktrisico.

Manoj Dalmia, oprichter en directeur van Proassetz Exchange, zei dat meme-munten/tokens en de hele wereld op het puntje van hun stoel zitten met de recente stierenrennen in de Crypto-ruimte. Wereldwijde beurzen vermelden Doge en Shiba Inu die alle aandacht trekken vanwege de recente prijsgroei.

 

De nieuwe edge investeringsklasse

“De nieuwe edge-investeringsklasse van Crypto-activa heeft wonderbaarlijk gepresteerd met een winstprestatie van meer dan 1000% in het afgelopen jaar. Munten en tokens met keiharde fundamenten zijn nog steeds veelbelovend voor verdere groei. Bitcoin, Ethereum, Cardano, enz. de meest waardige kandidaten van de crypto-industrie,” zei hij.

Hij zei dat de Crypto-ruimte en de alt-investeringssector zich niet langer bewust zijn van investeerders, maar zich hebben ontwikkeld tot een lange volwassen markt. betrouwbaar crypto nieuws van vandaag is te vinden online. Niet alleen een toevluchtsoord voor tech-ontwikkelaars en nerds, zelfs de institutionele giganten en traditionele investeerders zijn begonnen hun vertrouwen te stellen en hebben de acceptatie vergroot. Het hoge groeivolume heeft dit bewezen.

 

Verbluffende prestaties

“De verbluffende prestaties van indicatoren zorgen ook voor magische veranderingen, de twee belangrijkste prijsindicatoren zoals RSI en voortschrijdend gemiddelde presteren goed, zoals Shiba Inu brak zijn weerstand en werd een sterke steun bij Rs 0,00192 ($ 0,0000255), waar voortschrijdend gemiddelde een belangrijke rol speelde Crypto Assets heeft een enorm aantal handelaren aangetrokken in India en over de hele wereld, “zei Manoj.

 

Investeren in de cryptomarkt brengt echter zijn eigen risico’s en uitdagingen met zich mee. Men moet met voorzichtigheid en gids handelen. Sprekend over risico’s en uitdagingen, zei hij dat de sector, net als elke andere financiële sector, gepaard gaat met enkele risico’s en uitdagingen, zoals een regelgevende en juridische kwestie, bewaring van activa en begrip van de technologie, maar nogmaals, de wereldwijde acceptatie elimineert dergelijke risicofactoren langzaam. “Exchanges bieden hoogwaardige diensten en helpen gebruikers crypto te begrijpen met behulp van informatiehubs zoals de academie waar men de technologie kan begrijpen. De industrie heeft een bloeiende ruimte geboden aan alle klassen van investeerders en de groei is op zichzelf duidelijk.”

Ashish Anand, mede-oprichter en CEO van Brú.Finance, zei dat het cryptocurrency-segment consequent de aandacht van de massa heeft getrokken. Hoewel het landschap in India op dit moment behoorlijk grijs is, heeft dat zeker niet miljoenen mensen ervan weerhouden om hun handen vuil te maken aan de handel in cryptocurrency.

 

Risicofactoren

“Dit gaat gepaard met verschillende risicofactoren, waarbij de volatiliteit voornamelijk aanzienlijk hoog is omdat de markt grotendeels speculatief is. Bovendien heeft een groot deel van de cryptocurrency-handelaren en soms ook ‘houders’ een door influencers gestuurde investeringspsychologie. Dit soort markt heeft waardering getoond voor investeringen in een vroeg stadium in tegenstelling tot investeringen in een volwassen stadium, zoals in het geval van een IPO, die de gemakkelijke geld-mindset van de cryptocurrency-handelaren verder definieert, zonder op de lange termijn na te denken.Bovendien vloeien bepaalde inherente gevaren voort uit technologische risico’s zoals met slimme contracten of eventuele regelgevingsrisico’s”, zei hij.

Manav Bajaj, oprichter, Panther Quant, zei dat cryptocurrency onmiskenbaar een van de grootste sectoren is die substantieel en opmerkelijk goed groeit, wereldwijd. De waardering van de marktkapitalisatie van de hele crypto-industrie is de afgelopen tijd gestegen tot meer dan $ 2 biljoen, van slechts $ 350 miljard medio 2020.

“In India zou crypto in de embryonale fase zijn en toch hebben we al meer dan 15 miljoen gebruikers. De meerderheid van dit segment is niet-gereguleerd en zeer volatiel, wat het voor een detailhandelaar uiterst belangrijk maakt om te weten waar hij zijn geld aan besteedt ‘, zei Bajaj.

Hier bespreken we enkele cryptocurrencies die keer op keer bovenaan de grafieken van de marktkapitalisatie hebben gestaan ​​en die goede keuzes kunnen zijn voor uw langetermijninvestering.

 

Hier zijn7 beste cryptocurrencies voor langetermijninvesteringen”

1) Bitcoin (BTC)

Gemaakt in 2009 door iemand onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto, Bitcoin (BTC) is de originele cryptocurrency. BTC staat ook wel bekend als ‘digitaal goud’ en is ‘s werelds grootste cryptocurrency. De prijs per token van Bitcoin is met ongeveer 113% per jaar gestegen en heeft een nieuw hoogtepunt bereikt van ongeveer $ 67.000 per token.

 

2) Ethereum (ETH)

De Ethereum-blockchain wint snel aan crypto en concurreert bijna altijd met Bitcoin. Met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 469 miljard, staat Ethereum of ether als de op één na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie. Onlangs steeg het aandeel van ether in de cryptomarkt van 18 procent naar 20 procent. Het is een gedecentraliseerd blockchain-platform dat derden uitschakelt. Volgens het rapport is de prijs van Ether per token tijdens de handel in 2021 met ongeveer 458% gestegen.

 

3) Cardano (ADA)

Cardano is ook een gedecentraliseerd blockchain-platform dat een native cryptocurrency gebruikt. Het valt op door zijn vroege omarming van proof-of-stake-validatie. Cardano (ADA) maakt veilige peer-to-peer transacties mogelijk. wat is de beste crypto app? Cardano werkt ook als Ethereum om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties mogelijk te maken, die worden aangedreven door ADA, de oorspronkelijke munt ervan. Cardano’s ADA-token heeft een relatief bescheiden groei doorgemaakt in vergelijking met andere grote cryptomunten.

 

4) Rimpeling (XRP)

Ripple, gelanceerd in 2013, is een van de grootste digitale activaprojecten in de industrie, met een marktkapitalisatie van tientallen miljarden dollars. Ripple’s totale aanbod van 100 miljard XRP-tokens kwalificeert het nog steeds als een crypto-actief met een lage waarde. Momenteel wordt Ripple gebruikt voor grensoverschrijdende betalingen door meer dan 250 banken en heeft het een indrukwekkende verwerkingstijd voor transacties met minimale kosten.

 

5) Dogecoin (DOGE)

Dogecoin een van de meme-munten, een cryptocurrency gebaseerd op of geïnspireerd door memes. Er zijn 128 meme-munten met een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 44 miljard. De grootste meme-munt is Dogecoin met een marktkapitalisatie van $ 32 miljard. Volgens haar website is Dogecoin een “open-source peer-to-peer digitale valuta, favoriet bij Shiba Inus wereldwijd”. Shiba Inu is een jachthond uit Japan. Met name SHIBA INU (SHIB) is een andere cryptocurrency.

De DOGE-munt heeft sinds de lancering een hoge mijnbouwsnelheid verdiend. in 2021 kreeg Dogecoin veel aandacht van Reddit-gebruikers en natuurlijk Elon Musk. Interessant is dat Elon Musk ook Dogecoin bezit, samen met Bitcoin en Ether.

 

6)Shiba Inu

Shiba Inu seeg op zondag naar recordhoogten in het weekend en werd de 11e grootste cryptocurrency op basis van marktwaarde. SHIB, opgericht in 2020 door een anonieme persoon met de naam Ryoshi, steeg zondag met 50% en bereikte een recordhoogte. De website van Shiba Inu-munt noemt het ‘een gedecentraliseerd meme-token dat is geëvolueerd tot een levendig ecosysteem’. In september steeg Shiba Inu met bijna 40 procent nadat het in de VS gevestigde Coinbase zei dat haar klanten SHIB op haar platform kunnen verhandelen, verzenden, ontvangen of opslaan.

 

7) Polkadot (DOT)

Polkadot maakt cross-blockchain-overdrachten van elk type gegevens of activa mogelijk, niet alleen tokens. Deze valuta biedt een brug voor netwerken, zodat veel applicaties die op Polkadot zijn gebouwd, ook op Ethereum en Bitcoin kunnen werken. Het is echter schaalbaarder en sneller. Polkadot heeft al geldwaarde in beurzen, waardoor het de moeite waard is om crypto te bekijken.