Zijn extensions goed zichtbaar?

Zijn extensions goed zichtbaar?

Spread the love

Hairextensions zijn een van de meest handige stijltools van vandaag. Van alledaagse mensen tot beroemdheden, iedereen kan extensions gebruiken om hun look gemakkelijk en met weinig tot geen inspanning te upgraden. Of je nu op zoek bent naar iets kleurrijks, lengte, of wat extra volume, extensions zijn de eerste plaats die ik veel mensen zou aanraden om te beginnen. Als je je zorgen maakt over het kiezen van kleuren, is mijn suggestie om altijd een beetje lichter te gaan dan donkerder.  Op tmhair.nl vind je een uitgebreid aanbod. 

Lichtere kleuren zijn gemakkelijker te mengen veruit en meestal extensies worden gedaan in een ombre of een gradiënt die ook helpt bij de natuurlijke uitstraling. Maar, er is zo veel meer aan extensies dan alleen dat. Hieronder vindt u een aantal verdere details die uw brandende haar extensies vragen beantwoorden.

Kan ik ze goed verbergen?

Het soort extensions dat je moet nemen is afhankelijk van het soort look waar je voor gaat. Als u wilt dat ze er natuurlijk uitzien, moeten de extensies mengen met uw natuurlijke haar. Omgekeerd, als je wilt dat ze vet zijn, zoek dan de helderste kleuren die je kunt voor die unieke pop van kleur. en hoelang blijven hairextensions zitten?

Clip In Extensions door Hairdo

 Als je gaat voor die natuurlijke look, clip ins zijn de perfecte plek om te beginnen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken, nemen weinig tot geen tijd om te stylen, en kan verheffen uw look op zoveel manieren. Hoewel ik veel mensen heb horen zeggen dat clip ins niet natuurlijk zijn, ben ik het daar niet mee eens. Het is allemaal gebaseerd op hoe je ze “installeert” als je wilt. Het belangrijkste is om de extensies te mengen met het nieuwe haar. Begin in secties (meestal extensies komen in bundels van 8 of 10) en zorg ervoor dat je laat genoeg haar op de top van je hoofd om eventuele clips te verbergen. Maar ook een andere misvatting is de grootte van clips. Clips zijn veel kleiner en gaan vaak ook op in het haar – vooral bij donkere kleuren.

Paardenstaart Extensions van Hairdo

Mijn eerste ervaring met het kopen van een soort haarverlenging was een paardenstaart voor een theatershow waar ik in zat. Het was verbazingwekkend. Het is niet alleen gemakkelijk te “installeren” (wikkelt rond kleine knotjes of natuurlijk haar met een touwtje dat gemakkelijk verborgen wordt) maar het geeft ook volume, lengte, en een gemakkelijke stijl die iedereen kan doen. Voor iedereen die zich zorgen maakt over het niet kunnen gebruiken van extensies of een pruik, enz. moet beginnen met de pony en voor je het weet heb je gekke kleur extensies die je regelmatig rockt.