Het Restaurant Beoordeling Sonderzoek

Het Restaurant Beoordeling Sonderzoek

Spread the love

Een verklaring waarom ik café-examens leuk vind, is dat ik in mijn twintiger jaren een hele tijd heb moeten koken in Aspen, Tucson en Phoenix. Het is grappig om weer in een deskundige keuken op bezoek te zijn bij de fijnproeversspecialist over Hobarts en Groen soeppotten, of ik nu een meetlint gebruik in plaats van een spatel! Kok en Food and Beverage Controller werd Restaurant Taxateur.

Als een barker in het midden van de jaren 2000 hielp ik verschillende café-eigenaren hun middelen uit te wisselen; Ik heb meer plezier in het doen van dergelijke eettentamens, waar ik de kwaliteiten beslis voor leningen met onderpand.

Verleden sentimentaliteit, eetcafé-evaluatie heeft andere intrigerende gezichtspunten. Een voorbereidingsstation van behandeld staal heeft bijvoorbeeld een vergelijkbare waarde, of het nu iets anders is dan een snelle hulp, een volledig geholpen servettenrestaurant of een barbecue met vinylcabine. Bovendien is die waarde tegenwoordig, of u nu een kijkje neemt bij Ordelijke Liquidatie of Eerlijke Marktwaarde bij Voortgezet Gebruik, verbazingwekkend laag.

Tijdens het onderzoek van het eetcafé ontdekte ik dat het nieuwe binnenbrengen van glanzend, buitengewoon faalkosten gehard stalen keukenhardware de explosie heeft veroorzaakt, bij wijze van spreken, op de herverkoopwaarde van veel gebruikte behandelde stalen artikelen. De kosten van gebruikte stalen tafels of pensions, opgeteld bij de werkkosten om ze naar een ander gebied te verplaatsen, kunnen ongetwijfeld de kosten van nieuwe, overgebracht naar uw vooraf gedefinieerde eetgedeelte, overtreffen. Een omstandigheid, bijvoorbeeld, dit is het punt waarop we verwijzen naar de hypothese van vervanging, die uitdrukt dat een redelijke financier niet meer zou betalen voor een hulpmiddel dan de kosten om het nieuw te vervangen. In café-evaluaties, waar het grootste deel van de apparatuur en hardware standaard en snel toegankelijk is, is dit bijzonder geschikt.